Січень – місяць для самовдосконалення

2 лютого 2023 року

Січень 2023 року виявився плідним для кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.
З 16 по 28 січня 2023 року викладачі, студенти та аспіранти кафедри долучились до роботи ІІ Міжнародної Зимової школи «Соціальні виміри європейських студій», що проводилась в рамках імплементації проєкту Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»(SCAES) - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR та Центру Досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті» (ESSIE) - 101085552 - ERASMUS-JMO-2022-COE.
Зимова школа включала в себе 7 курсів, що розкривали соціальні виміри європейських політик: «Європейська соціальна політика», «Європейська політика соціальної згуртованості», «Європейська соціальна модель», «Інклюзивна політика ЄС в освіті», «Європейська політика соціальних інновацій», «Соціальні виміри європейських політик», «Європейські практики соціокультурного проєктування».
Команду тьюторів складали: Марья Нестерова, доктор філософських наук, професор кафедри соціокультурного менеджменту Українського державного університету імені Михайла Драгоманова (Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова), професор кафедри Жана Монне SCAES, керівник Центру досконалості Жана Монне ESSIE; Діана Спулбер, внутрішній європейський експерт вищезазначених проєктів Жана Монне, доктор психологічних наук, професор Університету Генуї (Італія); Марина Дєліні, доктор економічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.
За результатами роботи в проекті, учасники зимової школи, що активно долучились до занять, приймали участь в обговореннях та дискусіях, а також виконали тестові завдання з кожного курсу, отримали Сертифікати спільно з Jean Monnet Chair SCAES з факультетом DISFOR, University of Genoa (Italy).

Зимова школа – це багато корисної інформації, творча атмосфера і незабутні враження.
Протягом січня 2023 року ще одним кроком на шляху до професійного зростання для кафедри міжнародних відносин і суспільних наук стало корпоративне навчання Prometheus+ в інтерактивному режимі з провідними фахівцями України та світу на актуальні проблеми інформаційно-психологічних війн та як не потрапити в інформаційну пастку медіа в умовах війни Росії проти України.

          

     

В процесі навчання надавались не тільки теоретичний матеріал, а й відпрацьовувались практичні навички медіаграмотності.

     

Так що 6 лютого 2023 року - з новим багажем знань і практичних навичок у новий навчальний семестр!

 

 

 

Кравченко Наталія,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook