Засідання кафедри від 02.02.2023

2 лютого 2023 року

 Сьогодні, 02.02.2023 відбулося засідання колективу кафедри рослинництва. Розглянуто нагальні питання щодо початку нового навчального семестру.
Оскільки, ми зіткнулися з проблемами відсутності електроенергії під час проведення занять до нового року (як у викладацького складу,так і у студентів), було обговорено подальші дії колективу, щодо доступності навчального матеріалу для студентів у різних варіаціях: презентація, голосовий запис лекційного матеріалу, відео презентації практичних та лабораторних робіт та ін., використовуючи соціальні мережі, платформи YouTube, створення Telegram-каналу.
Завідувачем кафедри, акад. , проф. С.М. Каленською повідомлено про проведення навчальних та ознайомчих практик згідно затверджених планів, що висвітлені на сайті кафедри. Також, було обговорено важливість проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл та студентів коледжів і технікумів для подальшого їх зарахування до студентів вишу.
Секретар кафедри Л.А. Гарбар проінформувала колег про перевірку активності посиланнь на заняття в дистанційному форматі, введення анкетування серед студентів щодо рівня задоволення навчальним процесом та викладанням матеріалу викладачем, а також, про своєчасне надання інформації щодо відвідування студентами занять.
Також, С.М. Каленською було запропоновано активізувати роботу кафедри в міжнародних грантах, наукових дослідженнях і програмах.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook