Засідання кафедри перед початком навчального процесу 2 семестру 2023 року в умовах воєнного стану

4 лютого 2023, 16:37
МТФ

 

Напередодні весняного навчального семестру відбулося засідання кафедри Транспортних технологій та засобів у АПК. На ньому обговорювалися плани щодо навчального процесу, наукової діяльності кафедри. Були остаточно розподілені дисципліни у відповідності до навантаження і їх розподілу по дням тижня, щоб не було накладок. Завідувачка кафедрою Савченко Л.А. ознайомила присутніх з правилами організації проведення занять в умовах відключення електроенергії. Савченко Л.А. повідомила про створення нового каналу кафедри в Telegram для покращення комунікації між студентами і викладачами.

 

Науково-педагогічна робота викладачів кафедри не припинялася в період канікул: оновлювалися електронні курси на платформі Moodle, вносилися зміни в конспекти лекцій, переглядалися задачі щодо виконання лабораторно-практичних робіт і семінарських занять. Були подані заявки і отримані запрошення на участь в конференції Engineering for Rural Development (Faculty of Engineering, Jelgava, Latvia).

Не обійшли своєю увагою профорієнтаційна діяльність щодо залучення майбутніх студентів до лав нашого факультету і спеціальності Транспортні технології на автомобільному транспорті. Вже намічені основні напрямки роботи з випускниками шкіл та коледжів щодо забезпечення їх інформацією на сторінках сайту університету і соціальних мереж, можливістю підвищити свої знання на підготовчих курсах НУБіП України.

Ми готові до продовження освітнього процесу в умовах важких і незвичайних, в умовах війни і протистояння ворожої агресії з вірою в себе, Україну і ЗСУ.

Вікторія Опалко 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook