Вітаємо випускників! Випуск!

4 грудня 2022, 19:12
МТФ

 Вітаємо випускників!

Минулого тижня магістри напрямку Транспортні технології (на автомобільному транспорті) отримали дипломи.
Випускників привітали декан механіко-технологічного факультету Братішко В.В., учений секретар НУБіП України Барановська О.Д., керівники випускаючих кафедр: завідувачка кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Савченко Л.А., завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка  Роговський І.Л.


 
Як завжди були чорні мантії як переклик з багаторічним минулим студенства, посмішки і оплески. І були хвилини мовчання як пам'ять про тих, хто загинув в боях за волю і свободу України.

Наші випускники пройшли довгий , насичений подіями шлях навчання і дорослішання, шлях мужності продовжувати ходити на пари, вчитися, проходити практику, коли лунають сирени, а інколи і вибухи.


Набуті знання вони показали під час захисту магістерських робіт. Ми з задоволенням слухали розробки магістрів, дискутували щодо додаткових питань, які виникали під час захисту. 



Здивувалися і одночасно зраділи, коли виявили, що випускаємо не тільки спеціалістів з транспортної галузі, а й комунікаторів, психологів, які легко можуть владнати конфліктну ситуацію і створюють атмосферу доброзичливості! Зображення, що містить текст, картинка

Автоматично згенерований опис





 
Ми бажаємо нашим випускникам такої роботи за фахом, яка б приносила і моральне, і фінансове задоволення, спонукала до розвитку, до нових висот. Ми хочемо, щоб всі вони утвердилися як спеціалісти і як просто щасливі люди. І головне, що хочемо побажати всім нам: перемоги і вільної, процвітаючої України!
Вікторія Опалко
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook