Засідання кафедри: активна підготовка до ІІ навчального семестру

2 лютого 2023, 11:00

02.02.2023 року відбулось чергове засідання кафедри в змішаному форматі під головуванням завідувача кафедри к.п.н., доц. Яременко Наталії Віталіївни, яка розпочала його з подяки від свого імені та імені керівництва факультету за розуміння, з яким поставилися колеги до вимушеного рішення щодо 3-х тижневої відпустки без збереження заробітної плати. Ще раз, подякувавши колегам за витримку у подоланні цього етапу, вона виразила надію на якнайшвидше закінчення війни і закликала надавати ЗСУ будь-яку посильну допомогу.

Далі Наталія Віталіївна перейшла до питання підготовки до ІІ навчального семестру, ознайомивши присутніх із графіком навчання і алгоритмом дій у разі відсутності електропостачання у студентів чи викладачів. Також попросила кожного НПП звірити свій розклад із загальним розкладом, розміщеним на сайті університету для уникнення невідповідностей; тримати зв’язок зі старостами груп і надати їм покликання на заняття; перевірити зарахування на ЕНК нових студентів та уточнила, чи всі НПП до 01.02.2023 прив’язали профіль ЕНК до корпоративної пошти НУБіП України.

В обговоренні планів на лютий-березень взяли члени кафедри, відповідальні за

профорієнтаційну, міжнародну, виховну та наукову роботи. На засіданні кафедрі були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.

Підводячи підсумки, Наталія Віталіївна подякувала всім за співпрацю і побажала вдалого і плідного, а головне - мирного семестру!

 

К. Якушко

Секретар кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook