Засідання кафедри механіки

3 лютого 2023 року
    2 лютого в онлайн режимі відбулося засідання кафедри механіки. На зустрічі разом з колективом зав. кафедрою, проф. Булгаковим В.М. були розглянуті та обговорені декілька важливих питань сьогодення.
 
      Першим було розглянуто питання про готовність НПП кафедри до початку весняного семестру 2022-23 н.р. Всі НПП відзначили, що розклад кафедри повністю сформований і узгоджений з диспетчерською службою НУБіП України.
    Доц. Куценко А.Г. відзначила, що всі викладачі кафедри зробили посилання на свої онлайн заняття у прийдешньому навчальному семестрі. Було розглянуте, обговорене і узгоджене питання алгоритму дій викладачів у разі екстремальних випадків: раптового вимкнення світла чи тривоги. Далі було приділена увага питанню профорієнтаційної роботи співробітників кафедри.
     У рамках цього питання були розглянуті шляхи реалізації із залучення майбутніх абітурієнтів до участі в предметних олімпіадах, які проводяться на базі НУБіП України. Наступне питання стосувалось наукової діяльності співробітників кафедри та їх майбутньої у часті у міжнародних конференціях, які проводяться на факультеті конструювання та дизайну у 2023 році.
     А також було розглянуте питання про рекомендацію доц. Троханяк О.М. на отримання премії Верховної Ради України для молодих вчених. У результаті обговорення було прийняте одноголосне рішення підтримати кандидатуру Троханяк О.М. на отримання премії Верховної Ради України для молодих вчених і рекомендувати розглянути це питання на Вченій раді факультету конструювання та дизайну.
доцент кафедри механіки к.ф.-м.н, А. Г. Куценко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook