Засідання кафедри психології

6 лютого 2023, 8:52
м. Київ
03 лютого, напередодні ІІ весняного семестру 2022-2023 навчального року, відбулося чергове засідання кафедри психологіїгуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Науково-педагогічні працівники зазначеного структурного підрозділу зосередили увагу на науковій роботі, питаннях професійної підготовки здобувачів різних освітніх рівнів, а також особливостях організації освітнього процесу.
В. о. завідувача кафедри Ірина Мартинюк звернулася до присутніх працівників із вітанням: кафедра стала ініціатором підписання угоди про співпрацю із факультетом психології Панєропейського університету в Братиславі (Словацька Республіка). Слова щирої вдячності вона адресувала докторці психологічних наук, професорці кафедри психології Мирославі Садовій, яка була безпосередньою учасницею переговорного процесу. Вона повідомила, що словацькі колеги із зацікавленням  розглянули основні напрями співробітництва з українською стороною та схвалили їх. Професорка висловила сподівання на плідну співпрацю із науковцями Панєвропейського університету.
Не оминули своєю увагою науково-педагогічні працівники кафедри психології питання практичної підготовки психологів. Вони заслухали звіти керівників навчальної (реабілітаційної) практики про готовність баз практик приймати студентів-психологів гуманітарно-педагогічного факультету. В. о. завідувача кафедри Ірина Мартинюк наголосила на неухильності дотримання правил безпеки, зокрема під час повітряної тривоги, студентами, які перебуватимуть на базах практики.
Попри воєнний стан, кафедра психології разом з усім колективом гуманітарно-педагогічного факультету продовжує надавати освітні послуги здобувачам, а тому на засіданні обговорювалися питання організації та здійснення освітнього процесу в ІІ весняному семестрі. НПП кафедри одностайні у своєму рішенні: запорукою успішної співпраці викладачів та студентів є відповідальність, сумлінність, злагодженість, психологічна підтримка усіх учасників освітнього процесу.
З особливою увагою на засіданні розглядалися звіти аспірантів кафедри психології. Молоді науковців обґрунтовували актуальність тем дисертацій, презентували результати емпіричних досліджень, брали участь у дискусії з досвідченими колегами. НПП кафедри побажали здобувачам освітнього ступеня «Доктор філософії» творчого натхнення у досягненні цілей наукових досліджень.
Дбаючи про майбутнє, науково-педагогічні працівники обговорили й питання вступної кампанії 2023 року. Вони детально розглянули особливості вступу на ОС бакалавр та магістр. НПП кафедри дійшли висновку про необхідність активізації профорієнтаційної роботи, здійснення психолого-педагогічного супроводу випускників освітньої програми «Психологія» (ОС бакалавр).
Кафедра психології бажає усім успішної діяльності, перемоги, сил для відновлення, запрошує випускників шкіл та університетів на навчання!
Доцент кафедри психології

Людмила Омельченко 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook