Засідання кафедри

6 лютого 2023, 17:00
НУБІП
         6 січня 2023 року на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика відбулося чергове засідання кафедри. Проводив засідання завідувач кафедри проф. Подпрятов Г.І. Він коротко зупинився на аналізі попередньої діяльності кафедри, відмітив її здобутки та напрями діяльності, які потребують допрацювання.
       Обговорювали готовність кафедри до нового навчального семестру, стан підготовки навчальних лабораторій та порядок дій викладачів за відключення світла, інтернету і у випадку повітряних тривоги.
        Григорій Іванович подякував колективу за активну профорієнтаційну роботу (кафедра план по залученню абітурієнтів на факультет виконала повністю і навіть перевиконала) та відмітив найбільш активних викладачів.
         Доцент кафедри, заступник декана Завгородній В.М. надав інформацію щодо дисциплін за вибором студента, які отримали найбільшу кількість голосів та будуть викладатися на кафедрі.
         Секретар кафедри Бобер А.В. наголосив про необхідність до кінця лютого провести атестацію магістрів 1 року навчання та перевірити їх первинну документацію (робочі програми, портфоліо т.п.).
             В цілому засідання було, як завжди, динамічним, насиченим та продуктивним.

Доцент кафедри, Сергій Гунько

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook