Початок весняного семестру та зустріч з куратором

7 лютого 2023 року
     6 лютого 2023 року, відповідно до графіка освітнього процесу, розпочався ІІ (весняний) семестр 2022-2023 навчального року. Для студентів 3 курсу 6 групи ОПП «Фінанси і кредит» розпочався цей день зустріччю з куратором Юлією Негодою.

     Куратор привітала з початком нового семестру, побажала міцного здоров'я, удачі та наснаги, успіхів у навчанні та підкорення нових вершин, сили та енергії.
     Довела до відома студентів тимчасовий порядок дій учасників освітнього процесу щодо організації навчальних занять за розкладом у II семестрі 2022/2023 н.р. у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у м. Києві (Наказ №43 від 25.01.2023 року).

     Розповіла про основний алгоритм дій для студентів на дистанційному навчанні. Заняття відбуваються за розкладом у онлайн-форматі з використанням Webex, Zoom, Google Meet тощо, практичні завдання, завдання до семінарських занять, проміжні контролі та самостійна робота організовуються через засоби електронних навчальних курсів на порталі Elearn, «хмарні» технології Google.

   Повідомила про резервний алгоритм дій - конспект лекцій разом із завданнями для семінарських чи практичних занять заздалегідь розсилаються академічним групам студентів через старост; на корпоративних/індивідуальних каналах Youtube розміщуються відеозаписи лекцій та демонстраційні записи для лабораторних і практичних робіт. Контроль за виконанням завдань здійснюється у паперовій формі (очний формат) під час занять, а також засобами електронної пошти, Viber чи Telegram (для студентів, які відсутні з поважних причин).

 
Яна Гедіна,
староста 6 групи 3 курсу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook