СЬОГОДНІ – ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖІВ, ЗАВТРА – СТУДЕНТИ УНІВЕРСИТЕТУ!

7 лютого 2023 року
Київ

27-31 січня 2023 року відбулися захисти дипломних робіт в Київському фаховому коледжі архітектури, будівництва та управління. Складні обставини воєнного стану не завадили здобувачам освіти достойно пройти ще один крок до досягнення успіху – захистити проєкти озеленення та благоустрою різних обʼєктів.
Співробітники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України упродовж тривалого часу співпрацюють з Київським фаховим коледжем архітектури, будівництва та управління. В рамках такої співпраці викладачів кафедри запрошують для рецензування дипломних проєктів випускників коледжу на технологічному відділенні за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство». Але цим співпраця між кафедрою і відділенням не обмежується. Викладачі університету і коледжу постійно обмінюються методичними і науковими здобутками, приймають участь у роботі наукових конференцій, семінарів. Ну і, звичайно, студенти коледжу – постійні учасники днів відкритих дверей Університету, для них організовуються екскурсії та інші заходи. створюються можливості для вступу випускників коледжу до університету. У поточному році 40 випускників коледжу отримали позитивні рецензії на свій дипломний проєкт від доцентів кафедри Олесі Піхало та Вікторії Міндер.

    

  

Доцент кафедри Оксана Багацька, запрошена керівництвом коледжу для роботи в якості голови Державної екзаменаційної комісії, високо оцінила випускні роботи. Варто відмітити, що якість підготовки випускників цього коледжу зростає з кожним роком. Під час навчання вони здобувають не лише теоретичні знання в аудиторіях, а й значні практичні навички під час проходження практик, у тому числі і за кордоном. Більшість цьогорічних дипломних проектів були виконані із застосуванням спеціальних комп’ютерних програм.

   

  

  

  

  

  

  

 

Щиро зичимо усім творчих успіхів, подальшого розвитку та зростання як професійних спеціалістів під мирним небом нашої України!

Оксана Багацька,
Олеся Піхало,
Вікторія Міндер,

доценти кафедри ландшафної
архітектури та фітодизайну
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook