Підвищення кваліфікації гарантів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

4 січня 2023, 18:25
     Міністерством освіти і науки України 20–21 грудня 2022 року проводилося підвищення кваліфікації за напрямом: «Особливості розроблення та змістового наповнення навчальних програм вибіркових дисциплін, що забезпечують формування міжкультурної свідомості та компетентностей здобувачів вищої освіти».
     До участі в підвищені кваліфікації долучилися викладачі кафедри фінансів д.е.н., професор, гарант ОПП «Фінанси і кредит» Юлія Негода та к.е.н., доцент, гарант ОПП «Корпоративні фінанси» Юлія Біляк.
    Спікери заходу Юрій Рашкевич, член Національного агентства кваліфікацій, доктор технічних наук, професор виступив з доповіддю на тему «Програми вибіркових дисциплін: завдання та особливості розроблення», в якій наголосив про важливість визначення грамотних компетенцій та визначив ключові компетенції. Спікер ознайомив слухачів з Європейською рамкою кваліфікацій для навчання впродовж життя.
 
  
     Ольга Гринькевич, професорка кафедри статистики економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, у своїй доповіді «Міжкультурні комунікації зі стейкхолдерами у розробці та реалізації освітніх курсів і програм» розповіла про «Магічний трикутник» в управлінні конкурентоспроможністю у вищій освіті та навела цікаві приклади успішних комунікацій у розробці і реалізації освітніх продуктів.
 
 
     Наприкінці курсів підвищення кваліфікації слухачі підтвердили свої знання зданим іспитом та отримали сертифікати.

Інна Долженко,
к.е.н., доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook