Підготовку до весняного навчального семестру обговорювали на зустрічі з старостами економічного факультету

4 лютого 2023 року
     1 лютого на економічному факультеті відбулася онлайн-зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп та їх наставниками щодо обговорення початку навчального семестру.

    У вступному слові т.в.о. декана економічного факультету Віталій Нагорний привітав старост академічних груп з початком навчального семестру, який розпочнеться 6 лютого у дистанційному форматі, розповів про організацію освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р., довів до присутніх розклад занять, в тому числі і розклад вибіркових дисциплін для студентів ОС «Магістр». Особливу увагу звернув на питання персонального військового обліку студентів в Університеті, розповів як заповнювати гугл форму усім військовозобов’язаним студентам для отримання броні. Також в ході зустрічі обговорили питання заборгованості з навчальних предметів та Віталій Володимирович наголосив на необхідності їх ліквідації до початку семестру, тобто до 6 лютого.

   Старости академічних груп та наставники розповіли про поточну ситуацію в групах та задали ряд уточнюючих запитань щодо організації навчального процесу, можливостей оформлення індивідуальних графіків навчання, практичного навчання та можливостями міжнародної академічної мобільності у наступному семестрі.
     На завершення т.в.о. декана факультету Віталій Нагорний побажав усім успішного навчального семестру, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook