Студенти-гуманітарії опановують мистецтво творчого релаксу: самим навчитись та іншим допомогти

8 лютого 2023 року
Шлях до успіху непростий. Він потребує багато наполегливої праці, рішучості та зосередженості, виходу із зони комфорту. І якщо ти готовий його подолати, то запасися терпінням та навичками самозаспокоєння, перезавантаження, розслаблення та аутотренінгу – одним словом, навчись мистецтву «релаксу» сам і допоможи в цьому іншим.
За ініціативою студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету, 7 лютого 2023 р. у центрі соціально-психологічної реабілітації кафедри соціальної роботи та реабілітації відбувся «творчий релакс», під час якого Інна Іванівна Осадченко провела тренінг «Зимова арт-терапія».
  
   На заході були присутні студенти з різних курсів – бакалаври і навіть магістри таких спеціальностей, як: «Журналістика», «Соціальна робота», «Психологія», «Філологія», «Професійна освіта», «Фізична культура», «Міжнародні відносини». Усі провели час цікаво та найголовніше – з користю. Приємно, що до нас приєднались наша декан Інна Миколаївна Савицька та викладачі Ірина Віталіївна Сопівник, Руслан Васильович Сопівник, Альона Борисівна Альтанова.
 
Студенти поділились враженнями від заходу.
Кабак І. С. (Філ.А-21002б): «Чудовий тренінг, гарні емоції, а головне – дієвий!» 
 
Мойсак Д. В., Шматко А. М. (Жур-22001б): «Враження взагалі крутезні! Хочеться бути на таких тренінгах щодня. Усе пройшло настільки чудово, що я навіть не можу передати словами. Інна Іванівна – неймовірний фахівець, а її методики – це просто «відпад». Вони максимально розслабляють, і це круто. Тому я з нетерпінням чекаю наступного такого заходу».
  
Присяжнюк Л. М. (СПР-22001м): «Насамперед, хочеться зазначити, що напрям, за яким я навчаюсь – соціально-психологічна реабілітація, і кожен отриманий досвід проведення подібних тренінгів є надзвичайно важливим у застосуванні, адже працюю з дітками. Найбільше сподобався релакс із сніжинкою та гра «господар та пес». Завершуючи тренінг, ми соціалізувались та отримали зворотній позитивний зв’язок один з одним. У своїй роботі обов’язково буду використовувати цей досвід».
  
Ось такі враження про захід отримали наші студенти. Тож будемо проводити «творчі релакси» неодноразово, щоб кожен зміг побувати в такій атмосфері та просто розслабитися під час навчання. Нашою метою є оволодіння різними методиками соціально-психологічної реабілітації на такому рівні, щоб ми, студенти, могли самостійно допомогти один одному на професійному рівні. І не колись там, на початку своєї кар’єри, а вже зараз, навчаючись в НУБіП, який надає стільки цікавих можливостей.
      З любов’ю, Ваша СО ГПФ
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook