Початок весняного семестру 2023 р. в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD»

8 лютого 2023 року
НУБіП України

 

    Розпочинається новий навчальний семестр 2022-2023 н.р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Кафедра глобальної економіки відновлює роботу після зимових канікул, а також навчально-наукова лабораторія відкриває свої двері перед студентами і вітає з початком весняного семестру.

    Лабораторія орієнтується на навчальні та науково-виробничі завдання. Базується на використанні моделі часткової рівноваги для прийняття агрополітичних рішень та розвитку агропродовольчого ринку. Студенти кафедри використовують графіки, статистику та данні моделі часткової рівноваги «AGMEMOD» у своїх наукових та дипломних роботах.      

 

    Не тільки навчання студентів проходить в лабораторії, також засідання різного типу, навчання аварійних комісарів, захисти дипломних робіт, курси та відкриті лекції. Осінній семестр був надзвичайно важкий для кафедри глобальної економіки та всієї України, але весняний семестр нового 2023 року принесе Україні нові здобутки, студентам нові можливості, а навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» нових молодих вчених та науковців, які будуть розвивати модель часткової рівноваги та доповнювати її інноваційними ідеями.

 

Завідувач ННЛ «AGMEMOD»
Анастасія ЯЦУН
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook