Відбулося перше засідання секції МОН України за фаховим напрямом «Агропромисловий комплекс, лісове і садово-паркове господарство, ветеринарія»

16 грудня 2014 року

 16 грудня на базі нашого університету відбулося перше засідання секції Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Агропромисловий комплекс, лісове і садово-паркове господарство, ветеринарія» наукової ради міністерства. Ця секція з’явилася нещодавно. Раніше її не було у системі міністерства. Тому університет порушив питання про створення спеціальної секції, на якій розглядалися б науково-дослідні розробки вчених саме в галузі агропромислового комплексу,  та залучення до розгляду таких робіт фахівців аграрної сфери. Таке прохання знайшло позитивне рішення. Ця секція з’явилася нещодавно на вимогу аграрних вишів. У її складі  62  провідних вчених  з НААН та аграрних вузів. Приємно, що серед них 15 наших колег. 

 
Голова секції – перший проректор НУБіП України, академік Ігор Ібатуллін, відкрив засідання і з побажаннями плідної роботи закликав  до розгляду основних питань. 
 
 
Осільки це було фактично установче засідання, Ігор Ілліч проінформував членів секції про процедуру здійснення експертизи наукових робіт, які претендують на бюджетне фінансування. Крім того, він також повідомив про критерії, за якими ці роботи оцінюються.  Також секція затвердила результати експертних висновків.
 
 
  
 
 
Ольга Наконечна
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook