Починаємо новий проєкт

9 лютого 2023, 10:41
      31 грудня 2022 року відбулася перша неформальна зустріч учасників спільного ERASMUS+ проєкту «Сталий розвиток тваринництва на благополуччя тварин», який почне реалізовуватися з квітня 2023 року. Учасниками проєкту з української сторони є 4 українських університети, три вітчизняних асоціації, а також ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Учасниками проєкту зі сторони ЄС є Університет м. Любляни (Словенія), Шведський аграрний університет з м. Уппсала (Щвеція) та Університет Нюртинген-Ґайслінґен (Німеччина), який є координатором проєкту.
     Метою проєкту є зміцнення інтернаціоналізації вищих навчальних закладів та спроможності долати наявні та майбутні виклики у сфері сталого тваринництва та добробуту тварин шляхом впровадження орієнтованої на попит та практику освітньої пропозиції у вищих навчальних закладах України та через налагодження політичного діалогу та формування структурованої стратегії поширення знань.

 

 

            Учасники зустрічі домовилися про подальші кроки в реалізації проєкту, зокрема про планування діяльності та підписання базових проєктних документів.

                                                                               

Андрій Гетя, доктор с.-г. наук,  професор кафедри
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook