ЗУСТРІЧ КУРАТОРА З СТАРОСТОЮ ГРУПИ

9 лютого 2023 року

     Напередодні початку другого семестру староста 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини Ілля Мельниченко зустрівся з куратором групи, професором кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Ігорем Калініним. 

 

Під час дружньої розмови староста розповів, що в новий семестр група входить без заборгованостей з навчальних дисциплін, студенти, що навчаються за контрактом усі здійснили оплату і вся група у повному складі готова розпочати навчання. Також було обговорено питання про стан проживання студентів на сьогодні, з групи лише одна студентка проживає в гуртожитку, але зараз, враховуючи, що навчання розпочато онлайн, вона знаходиться вдома в Черкаській області, одна студентка перебуває за кордоном (Польща), але планує повернутись, всі інші студенти групи переважно мешкають в Києві та Київській області.

 

         В кінці зустрічі куратор дав вичерпні відповіді на всі поставлені запитання старостою від імені групи, а також надав деякі консультативні і настановчі пояснення.
Незважаючи на складний воєнний стан в якому ми всі зараз знаходимось, студенти оптимістично налаштовані до навчання, розуміючи, що зараз це їх основний фронт і вірять в нашу Перемогу.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!
 
Ігор Калінін,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин

імені академіка М.Ф. Гулого

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook