Кафедра педагогіки продовжуємо писати історію про майбутнє....

9 лютого 2023 року

Мотивація до усвідомленого вибору професії, ставлення сьогоднішнього школяра до окреслення життєвих планів, успішного професійного самовизначення часто залежить від інформації, яку отримує майбутній студент на такому суперечливому та складному етапі. Вибір професії – це відповідальність, передусім, перед собою!

Профорієнтаційна робота є невід’ємною складовою функціонування та розвитку кафедри педагогіки НУБіП України! Зокрема, 6 лютого відбулася зустріч із випускниками Глухівської ЗОШ № 3 Сумської області, яку провели в діалоговому тандемі завідувач кафедри докт. пед. наук, професор Сопівник Р. В. і докт. пед. наук, професор кафедри Гречаник Н. І.

Професор Сопівник Р. В., майстерно представив просвітницьку складову заходу, яку підхопила Гречаник Н. І. і деталізувала інформацією про підготовчо-консультативні курси на базі університету, Олімпіади НУБіП України для вступників, про складання НМТ, прохідний бал тощо.

Зустріч була спрямована на: підвищення рівня обізнаності школярів про університет загалом, про спеціальності кафедри зокрема; формування позитивного іміджу університету і кафедри; підсилення конкурентноспроможності НУБіП України на сучасному ринку освітніх послуг; створення умов професійного та особистісного самовизначення школярів.

Модераторами заходу було відзначено особливість ОПП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), яка полягає в унікальній дуальності професійної самореалізації випускників у сфері біономічних і соціономічних професій.

Майбутні студенти з цікавістю поставились до інформації, яка стосувалась працевлаштування по закінченню університету, що підтвердило результативність заходу.

Зустріч завершилась обміном контактною інформацією, побажаннями шановним глухівчанам міцно тримати українськість і громадянськість на північному кордоні нашої країни. Далі буде....

 

професор кафедри педагогіки
Наталія Гречаник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook