Дисципліну «Клінічна діагностика хвороб тварин» продовжуємо в новому семестрі вивчати дистанційно

10 лютого 2023 року

    На кафедрі терапії і клінічної діагностики з 6 лютого 2023 року студенти третього і другого (скороченого терміну навчання)  курсів продовжили вивчати освітній компонент  «Клінічна діагностика хвороб тварин». 

   Студенти третього курсу,  за 100% відвідування, розпочали навчання з лекції, яка була присвячена клінічній діагностиці хвороб сечової системи тварин. Старший викладач М.О. Маринюк та доцент А.О. Землянський  під час лабораторних занять  допомогли студентам  освоїти схему клінічного дослідження дихального апарату як здорових так і за патології  органів дихання тварин.
 
 
 
 
   Студенти другого курсу скороченого терміну навчання щойно  розпочали своє знайомство з «Клінічною діагностикою хвороб тварин», цікавою та однією з найважливіших дисциплін, яка є базовою для  вивчення вибіркових освітніх компонентів та майбутньої роботи лікаря ветеринарної медицини. На першому занятті вони освоїли  техніку безпеки під час  роботи з тваринами, підходи та прийоми  їх фіксації.  Під час очного періоду навчання всі практичні навички здобувачі  закріплять на «живих об’єктах» дослідження. 
 
 
 
 
 
Старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики Маринюк М.О.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook