Засідання кафедри романо-германських мов і перекладу від 03 лютого 2023 року: обговорення планів і перспектив на весняний навчальний семестр

5 лютого 2023 року

   03 лютого 2023 року відбулося засідання кафедри романо-германських мов і перекладу. Завідувач кафедри професор Марія Личук привітала колектив кафедри з початком весняного навчального семестру і ознайомила присутніх із розпорядженням проректора із науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука про забезпечення освітнього процесу в 2 семестрі від 02.02. 2023 р.

   На порядок денний винесено низку важливих питань: організація дистанційного навчання в умовах воєнного стану; проведення наставниками зборів зі студентами; фінансова і академічна заборгованості студентів; профорієнтаційна робота, укладання договорів зі школами, перекладацькими агенціями про співробітництво і бази практик; наповнення НМК і їхню атестацію; рекомендацію до друку методичних розробок НПП; графік проведення відкритих занять.

   Не оминули увагою питання акредитації освітньої програми «Англійська мова та друга іноземна» першого (бакалаврського) півня вищої освіти за спеціальністю 035.041 «Філологія германські мови та літератури (переклад включно).
   Окремо обговорили питання створення робочої групи для організації і проведення в березні 2023 р. VI Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Світ мов і мови світу», науково-методичних семінарів для викладачів і студентів.
   На засідання розглянуто й інші питання життєдіяльності кафедри.

Оксана Тепла,
секретар кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook