Викладачі кафедри загальної, органічної та фізичної хімії провели онлайн зустріч з майбутніми агрономами і садоводами в КЗ КОР «Фастівський ліцей інтернат»

10 лютого 2023 року

Викладачі кафедри загальної, органічної та фізичної хімії провели 9 лютого онлайн зустріч з  абітурієнтами КЗ КОР «Фастівський ліцей інтернат».

Презентував агробіологічний факультет Роман Жила. Він коротко розповів про історію та структуру факультету, можливості навчання, зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами і  співпрацею з радою роботодавців. Також мали можливість детально ознайомитися із спеціальностями 201 Агрономія та 203 Садівництво та виноградарство,  навчальною базою  та особливостями вступу та навчання. Окреслив перспективи, які відкриваються перед студентами у дорослому житті і у професійному аспекті.

До обговорення умов вступу 2023 року долучились також бажаючі вступати на освітній ступінь бакалавр, зокрема на спеціальність 203 – Садівництво та виноградарство.


Велику подяку за організацію зустрічі висловлюємо заступнику директора з навчально-методичної роботи КЗ КОР "Фастівський ліцей інтернат" Пихнівській Наталії.

З нетерпінням чекаємо Вас у лавах студентів нашого факультету!!

Роман Жила, Надія Солод

доценти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 

 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook