Засідання кафедри напередодні другого семестру

4 лютого 2023 року

Напередодні початку другого навчального семестру 3 лютого 2023 року відбулося засідання кафедри загальної, органічної та фізичної хімії. На засіданні були присутні 8 членів кафедри.

 

Завідувач кафедри професор Лідія Ковшун проінформувала присутніх навчально-наукових працівників і співробітників з планом роботи колективу на перше півріччя (весняний семестр). Першочерговим завданням є забезпечення якісного навчального процесу за очного і дистанційного навчання. Акцентована увага НПП на роботі зі старостами академічних груп,  контролі відвідуваності занять студентами. Була доведена інформація про тимчасовий алгоритм дій викладачів і студентів за умов перебоїв у електропостачанні і інших ситуацій, який висвітлений у наказі ректора НУБіП України № 43 від 25.01.2023 р.

Наступним питанням було проведення профорієнтаційної діяльності. Завідувачка кафедри наголосила на необхідність посилення роботи з профорієнтації та залучення учнів шкіл і студентів коледжів  до підготовчих курсів і участі в предметній Олімпіаді НУБіП України.

Особливу увагу потрібно звернути на наповненість матеріалів дисциплін у системі E-learn, належного оформлення робочих програм дисциплін, організації комунікації зі студентами із використанням сервісів Zoom, Viber, Telegram, Meet.

Обговорювали необхідність:

  • оновити інформацію на сайті кафедри (новини, оголошення, події), згідно зауважень перевірки;
  • подати список відкритих лекцій на 2023 рік;
  • скласти і підписати графік відпусток;
  • з понеділка почати працювати з ліквідації академічної заборгованості студентів, тощо.

 

Прийнято рішення затвердити план роботи кафедри на другий семестр 2022-23 навчального року.

 

Роман Жила,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook