На кафедрі фінансів успішно стартував весняний семестр 2022-2023 навчального року

10 лютого 2023 року
    З 6 лютого 2023 року на економічному факультеті розпочався другий навчальний семестр в дистанційному форматі. Викладачі кафедри фінансів приступили до навчального процесу, дотримуючись його графіку, згідно розкладу, за завчасно створеними онлайн-посиланнями, ознайомлені з Тимчасовим порядком дій учасників освітнього процесу щодо організації навчальних занять у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у місті Києві.
     8 лютого на четвертій парі доцент кафедри фінансів Зоя Тітенко прочитала лекцію з дисципліни «Податкова система» для студентів 2-го курсу 3 і 4 груп спеціальності «Облік і оподаткування» на тему «Економічна суть податків».


    Асистент кафедри фінансів Максим Клименко на сьомій парі розглядав на практичному занятті з дисципліни «Публічні закупівлі» тему з організації закупівельної діяльності зі студентами магістрами 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

    Доцент кафедри фінансів Аліна Буряк провела практичне заняття з дисципліни «Фінансово інноваційний менеджмент» для магістрів ННІ неперервної освіти і туризму освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю» на якому студенти активно дискутували і вирішували проблемні задачі.

    8 та 9 лютого доцентом кафедри фінансів Ларисою Олійник було проведено лекцію на тему «Фінансова санація підприємства, її економічний зміст та порядок проведення» і практичні заняття з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємства» для студентів магістрів 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та лекції з дисципліни «Публічні фінанси» і «Місцеві фінанси» на тему «Сутність, складові та засади організації місцевих фінансів» для студентів 2 курсу 5-ї групи і 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

   Усі заняття проводяться з використанням ресурсів Webex, Zoom, Google Meet та електронних навчальних курсів університетського порталу Elearn на яких розміщено лекційні матеріали, практичні та самостійні роботи, методичні, відео та інші додаткові матеріали.

    Учасникам освітнього процесу бажаємо успішного навчального семестру, і сподіваємося якнайшвидше зустрітися в аудиторіях Університету в очному форматі.
Всім Миру та Перемоги!!!
Юлія Негода, професор кафедри фінансів
Лариса Олійник, доцент кафедри фінансів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook