Новий навчальний семестр на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!

10 лютого 2023 року

  Починаючи з 6 лютого, в Національному університеті біоресурсів та природокористування України розпочався другий навчальний семестр, у дистанційному форматі. Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології впевнено і натхненно приступили до навчального процесу!
  Як завжди, новий навчальний семестр розпочинається із загального старостату, на якому декан факультету Юлія Коломієць разом із заступниками інформує старост груп, як буде проходити навчальний семестр. На зустрічі підняли низку важливих питань, які турбували студентів. Юлія Василівна максимально зарядила студентів енергією та мотивацією до нового навчального семестру!

 
  Здобувачі освіти розпочали семестр з лекційного матеріалу, а вже починаючи з 3 квітня будуть виконувати практичні заняття в лабораторіях. У студентів 2-го курсу спеціальності «Захист та карантин рослин» стартувала перша пару в семестрі у лекційному форматі з навчальної дисципліни «Основи біотехнологій в захисті рослин». Присутність студентів на парі була задовільна — 95%. Попри часті відключення електроенергії студенти знаходять вихід із ситуації та приєднуються на пари.

  Біотехнологи, навіть під час дистанційного формату навчання зуміли виконати лабораторне дослідження з предмету «Аналітична хімія». Викладач Руслан Лаврик демонстрував через екран смартфона пряме включення з лабораторії, де саме проводився дослід.


  Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з нетерпінням чекають на початок очного навчання. Вони розуміють, що для освоєння матеріалу необхідні практичні зайняття та жива комунікація з викладачем, адже здобувачі освіти прагнуть бути спеціалістами своєї справи. Віримо в Збройні сили України!

Вероніка Лисик, студентка 2 курсу спеціальності «Захист та карантин рослин»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook