ПЕРША АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

10 листопада 2022 року

10 листопада 2022 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України у змішаному форматі відбулася атестація магістрів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого року навчання.

Відповідно до Положення про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи у НУБіП України, двічі за період навчання студент  магістратури проходить атестацію на засіданні випускової кафедри, де звітує про стан виконання індивідуального навчального плану та магістерської роботи.

Під час першої атестації магістрів до присутніх на засіданні здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та викладачів звернувся завідувач кафедри професор М.М. Ільчук, який відмітив важливість атестації в процесі підготовки магістрів, оскільки студенти мають можливість отримати конструктивні рекомендації та зауваження, що допоможуть в підготовці магістерської роботи та забезпечать вчасність та правильність виконання  індивідуального плану. Завідувач кафедри також повідомив про порядок звітування здобувачів вищої освіти на засіданні кафедри.

 

Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Березовська Л.О. узагальнила завдання, що стоять перед магістрами протягом першого року навчання, та зосередила їх увагу на створенні портфоліо, заповненні індивідуального плану та дотриманні основних вимог Положення про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи у НУБіП України при підготовці магістерських кваліфікаційних робіт.

 Під час першої атестації студенти презентували мету, задачі, методи дослідження та, в процесі обговорення звітів, отримали слушні рекомендації від викладачів кафедри.

За результатами звіту наукові керівники магістрів доповіли про хід виконання індивідуальних навчальних планів та про стан виконання магістерських досліджень.

У результаті обговорення було прийнято рішення “атестувати” студентів, яке відображене в протоколі засідання кафедри.

 

 Людмила Березовська,

гарант ОПП «Підприємництво,

торгівля та біржова діяльність»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook