ЗАСІДАННЯ ПРОЕКТНОЇ ГРУПИ ОПП «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» ОС "МАГІСТР"

2 лютого 2023, 16:17
2 лютого 2023 року відбулося засідання проектної групи освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».

Гарант ОПП, д.е.н., професор Єрмаков О.Ю., представив план проведення самооцінювання освітньо-професійної програми у 2023 році із використанням форми відомостей самооцінювання, затвердженої НАЗЯВО.  

Завідувач кафедри Байдала В.В. наголосила на обов’язковому врахуванні Стандартів і рекомендацій щодо забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти (ESG) при роботі з освітньо-професійної програмою «Економіка підприємства».
 
 
Членами проектної групи було обговорено застосування Критеріїв оцінювання якості освітньої програми, порядок роботи із внесення даних у додатки до відомості самооцінювання (зведена інформація про викладачів, інформація про обов’язкові освітні компоненти ОП). Було прийнято рішення оновити склад  роботодавців.
К.е.н., доцент Нагорний В.В. запропонував включити до членів проектної групи студентку 1 курсу магістратури спеціальності «Економіка підприємства» Куценко Ірину, в зв’язку з закінченням терміну навчання студента 2 року навчання спеціальності «Економіка підприємства» Кудлая Сергія, який був у складі групи.
 
 
На засіданні, робочою групою, було прийнято рішення про незмінність переліку дисциплін, які є обов’язковими компонентами циклу загальної та спеціальної (фахової) підготовки, але звернути увагу на вибіркові дисципліни ОПП з метою формування сучасної освітньої траєкторії.
 
Ольга Рубан
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook