Результати виборів Голови київського підрозділу УСЛ

6 лютого 2023 року

6 лютого на території НУБіП України пройшов останній етап виборчого процесу Голови київського підрозділу УСЛ.
Всі учасники виборів відвідали екскурсію на території університету. Шлях проходив через ботанічний сад, стайню, пасіку та завершився навчально-науковим-виробничим центром «Водні біоресурси та аквакультура», який розташований в навчальному корпусі №1 НУБіП України. Окрема подяка колективам, які долучилися до проведення та організації екскурсії, а саме: кафедрі конярства і бджільництва під керівництвом професора Повознікова Миколи Гавриловича, кафедрі гідробіології та іхтіології під керівництвом Рудик-Леуськи Наталії Ярославівни та директору Ботанічного саду НУБіП України Сливі Олександру Анатолійовичу.


До студентів з промовою долучився директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Михнюк Сергій Вікторович, який висловив свою подяку за серйозний підхід до організації заходу і побажав органам студентського самоврядування успіхів у майбутньому.
Після цього делегати київських університетів по черзі пройшли таємне голосування за ширмою в синій залі третього корпусу. Після закриття виборчої дільниці результати були підраховані лічильною комісією й оголошені всім присутнім. З результатом одинадцять голосів проти одного, перемогу отримав майбутній аспірант НУБіП України Максим Курка!

Вітаємо новообраного голову відокремленого підрозділу Української студентської ліги в Києві та бажаємо йому сил та натхнення для всіх поставлених задач.

-
Студентська Організація НУБІП України


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook