Ми – сильні, бо ми- єдині!

10 лютого 2023 року
«Якщо не припиняти боротьби – рано чи пізно
єдину й незалежну державу буде відновлено.
Якщо не досягти справжньої єдності –
незалежність буде втрачено»
В. Зеленський
 
Національний університет біоресурсів і природокористування України щиро вірить у Перемогу України та докладає максимум зусиль, щоб цю перемогу пришвидшити. Задля цього старшим викладачем кафедри соціальної роботи та реабілітації Федченко Каріною Олегівною було оголошено збір на коптер Mavic 3 для її чоловіка Володимира та його команди військовослужбовців 3 розвідувального полку, які знаходяться на передовій на пекельному Бахмутському напрямку. 
Дружня сімя НУБіП України активно долучилась до збору та спільними зусиллями за короткий час змогли придбати коптер. Тому що всі розуміють, що Mavic 3 – це по суті додаткові очі військових. Для того, щоб відстежувати ворога та влучно стріляти по загарбниках, військовослужбовцям потрібен такий дрон. Завдяки поєднанню сучасного обладнання та сміливості військових в загарбників не залишиться жодних шансів.
Війна України з росією є підтвердженням того, що в нинішніх умовах наявність сучасного озброєння, обладнання та технологій забезпечує суттєві переваги тому чи іншому боку конфлікту. Для того, щоб наші захисники швидко отримували та якісно опрацьовували інформацію, а також блискавично реагували на дії окупантів, їм потрібний квадрокоптер DJI MAVIC 3.
В руках професіоналів цей невеликий, але досить потужний дрон, перетворюється на небезпечну розвідувальну зброю. З його допомогою наші хлопці:
• ведуть розвідку бойових позицій ворога
• відстежують переміщення особового складу та техніки;
• коригують дії артилерії відповідно до даних, що отримали під час стеження.
 
 
Віримо, що ця пташка допоможе у виконанні бойових завдань та наблизить нашу перемогу.
 
Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Федченко Каріна Олегівна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook