Кафедра педагогіки запрошує на навчання

13 лютого 2023, 14:22

Ми рухаємось далі! Розширюємо майданчики для співпраці, шукаємо талановиту й мотивовану молодь! У цій площині 8 лютого відбулась зустріч із випускниками та представниками колективу Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище». Акція була спрямована на реалізацію інформаційно-просвітницьких цілей і завдань профорінтаційної діяльності кафедри та університету загалом.

Випускникам училища була представлена розгорнута інформація про ОПП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) і закцентована увага на особливостях складання НМТ в 2023 році.

Учні, які в недалекому майбутньому стануть дипломованими кваліфікованими робітниками із готовою спеціальністю в руках проявили зацікавленість у продовженні навчання на освітньому рівні «Бакалавр», чим підтвердили бажання не зупинятися на цьому етапі і готовність рухатись далі. Учасники заходу задали низку питань щодо перспектив працевлаштування по завершенню навчання на анонсованій програмі в закладах профільної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної, фахової передвищої освіти та можливість поєднання своєї фахової реалізації на підприємствах, установах і організаціях, пов’язаних із аграрним виробництвом, переробкою сільськогосподарської продукції та харчовими технологіями.

Чи означає такий інтерес, що випускники училища стануть нашими абітурієнтами, а потім – студентами? Стверджувальне так, бо подальший адресний супровід тих учнів, які впевнено дивляться у своє майбутнє в Україні, орієнтований на результат!

Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації заходу і підтримку в реалізації профорієнтаційних ідей заступнику директора з навчально-виховної роботи Глухівського вищого професійного училища Скоченко Тетяні Іванівні.

Далі буде...

 

професор кафедри педагогіки,
Наталія Гречаник.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook