Кафедра педагогіки: наше завтра будуємо сьогодні

13 лютого 2023 року

09.02 2023 р відбулася он-лайн зустріч в рамках профорієнтаційної роботи із випускниками 11 класів шкіл № 50 (директор Дячук В.І.) і № 10 (директор Чайкінв Л.А.) м. Миколаєва та викладачами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП. Були запрошені не тільки учні, а і їх батьки, учителі.

Зустріч відбулася під гаслом: «Дивимося з надією у мирне завтра!»

Так, зараз непростий для всіх українців час, але життя триває. І воно триває не потім, а тепер. І випускники це чудово розуміють. Вони знаходять в собі сили для того, щоб будувати плани на майбутнє, мріяти. Дуже порадувало те, що навіть, хто виїхав за кордон, але обов’язково планує повертатися, будувати та піднімати країну. Тому абітурієнти із цікавістю слухали про напрямки спеціальностей, про студентське життя, перспективи професії. Абітурієнти отримали повну інформацію про освітній процес, кваліфікації кафедри педагогіки. Ставили запитання, і це свідчить про те, що молодь зацікавлена у своєму майбутньому в нашій країні. Багато хлопців, крім навчання по фаху, зацікавилися воєнною кафедрою. І це приємно спостерігати, так як це свідчить про свідомий патріотизм у молоді, про любов до України, про бажання її захищати. Але тільки так із такими цілями можна відчувати себе людиною світу.

Педагоги донесли до школярів, що треба йти шляхом навчання і практики, торкатися своєї мрії реальною діяльністю. Світ величезний – і ми в кожній його частині!

 

Доктор філософії,
асистент кафедри педагогіки
Ольга Сироєжко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook