Відкрита лекція професора кафедри соціальної роботи та реабілітації Осадченко Інни Іванівна на тему «Спілкування як самостійний вид діяльності»

13 лютого 2023 року
13 лютого 2022 року відбулась відкрита лекція професора кафедри соціальної роботи та реабілітації Осадченко Інни Іванівна на тему «Спілкування як самостійний вид діяльності» з навчальної дисципліни «Тренінг комунікативності та асертивності».
 
Студенти відмітили актуальність і своєчасність поданого матеріалу. Адже саме спілкування як самостійна і специфічна форма активності особистості, допомагає встановити відносини з іншими людьми, отримати інформацію, досягти певного взаєморозуміння, вирішити ділові проблеми.
 
Так, Крістіна Я. звернула увагу на роз’яснення термінів угода та маніпуляція, а також тлумачення терміну «газлайтинг» на прикладах. Цінним вона вважає порівняння і проведення агресії в процесі спілкування. Адже занадто активне доведення своєї думки співрозмовнику досить часто переходить в агресію. Люди цього не помічають, тому агресія у спілкуванні часто призводить до конфлікту.
Анна Є. відмітила, що найкраще спілкування – це спілкування, побудоване на паритетній основі.
 
Оксана Б. зауважила на культурному спілкуванні людей з метою спокійного і виваженого досягнення консенсусу, вміти знаходити вихід з будь-якої ситуації. Це складно, проте можливо.
Про зацікавленість до навчального матеріалу свідчить активність студентів протягом всієї лекції.

професор кафедри соціальної роботи та реабілітації Ніна ТВЕРЕЗОВСЬКА 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook