Профорієнтаційна зустріч з учнями СЗОШ І-ІІІ ступенів №132 міста Києва

14 лютого 2023 року

13 лютого 2023 р. відбулась онлайн профорієнтаційна зустріч з учнями 11-А та 11-Б класів СЗОШ І-ІІІ ступенів №132 міста Києва. НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру педагогіки представляли професор Оксана Васюк та доцент Леся Маценко.

Випускникам школи була надана вичерпна інформація щодо навчання на підготовчих курсах та участі в олімпіаді у НУБіП України. Наголошено, що учасники олімпіади за результатами тестування отримають іменний Сертифікат учасника олімпіади НУБіП України. Також участь у олімпіаді буде врахована при розгляді мотиваційного листа при вступі. Щодо підготовчих курсів, то їх проходження також закінчується отриманням Сертифіката та дає до результатів ЗНО 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності. На курсах є можливість отримати підготовку з таких навчальних дисциплін: українська мова та література, математика, хімія, біологія, історія України, іноземні мови, фізика, географія. Курси працюють як очно так і дистанційно. Запис на курси триває.

Під час бесіди абітурієнти ознайомилися з перевагами навчання в НУБіП України, зокрема за ОПП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). Учні випускних класів дізналися про те, що спеціальність «Професійна освіта» отримує державну підтримку, тому кожного року наші вступники мають можливість навчатися на місцях державного замовлення. Навчання на бакалавраті триватиме 4 роки, а результатом стане диплом бакалавра державного зразка (Бакалавр з професійної освіти), який дозволить працевлаштуватися в органах управління освітою, у закладах вищої освіти на керівних посадах та на посадах викладача спеціальних дисциплін, методиста, вихователя, інспектора, а також у агробізнесі.

Здобувачі освіти мають можливість навчатися за індивідуальним графіком та працювати. В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта. У закладі освіти створені всі умови для занять творчістю та спортом, є власна база відпочинку на березі Чорного моря.

Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого Університету.

На зустрічі був присутній наш студент, вчитель біології СЗОШ І-ІІІ ступенів №132 Олександр Подгаєцький, що надало зустрічі ще більшої невимушеності та щирості у спілкуванні.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі з учнями директору школи Миколі Івановичу Савченку та класним керівникам випускових класів Світлані Вікторівні Сурковій та Світлані Володимирівні Мовчанюк.

Сподіваємося, що учні СЗОШ І-ІІІ ступенів №132 міста Києва успішно складуть ЗНО та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До зустрічі на Дні відкритих дверей!

 

Професор кафедри педагогіки
Васюк Оксана Вікторівна,
доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook