Атестація аспірантів та питання функціонування кафедри стали ключовими на засіданні кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

15 лютого 2023 року

      15 лютого під головуванням завідувача кафедри професора Луція Олександра Павловича відбулося засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     Відповідно до заздалегідь оголошеного порядку денного розпочали вирішувати актуальні питання функціонування кафедри.          Першим питанням порідку денного було питання, яке стосується рекомендування викладача кафедри Карпенко Ларису Федорівну на отримання вченого звання доцента по кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі. У процесі обговорення взяли участь професор Бондаренко Валерій Михайлович, доценти Рябчик Алла Володимирівна, Вишнівська Богдана Вікторівна та Нагорна Олена Вікторівна, які зазначили високий професіоналізм, компетентність Лариси Федорівни. У результаті представлення всіх необхідних документів та виконання умов до присудження наукових ступенів кафедра рекомендувала Карпенко Ларису Федорівну до подачі документів для подальшого розгляду її кандидатури на присвоєння вченого звання доцента на Вченій Раді Університету.

    Наступним питанням порідку денного було питання звітності та атестації аспірантів кафедри. У результаті представлення аспірантами своїх наукових досягнень та їх обговорення було прийнято рішення атестувати всіх аспірантів кафедри для подальшого навчання в аспірантурі та роботи над дисертаційним дослідженням.

 

 

 

 

     На засіданні кафедри було окреслено та спланово подальшу профорієнтаційну роботу,обговорено подальшу наукову роботу на кафедрі.

      Також розглядалися й інші питання життєдіяльності кафедри.


Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook