Лекція представника ради роботодавців керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус для студентів магістратури

16 листопада 2022 року
 
Член ради роботодавців інженерних факультетів, керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус прочитав лекцію для студентів освітнього ступеню «Магістр» спеціальності «Галузеве машинобудування», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» з навчальної дисципліни «Надійність обладнання технічного сервісу». 
Лекція із зазначеної дисципліни була прочитана на тему: «ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ ФІЛЬТРІВ WIX FILTERS ТА MANN-FILTER». Олег Васильович в лекції розглянув наступні питання: 
  1. Історія розвитку систем фільтрації від WIX FILTERS ТА MANN-FILTER.
  2. Аналіз конструкціїфільтрів відWIX FILTERS ТА MANN-FILTER.
  3. Сучасні тенденції та наукові підходи при розробці та удосконаленні фільтрувальних систем автомобілів.
  4. Особливості обслуговування систем фільтрації  автомобілів для забезпечення їх надійності.

 

В лекції Олег Продеус детально проаналізував історію розвитку заводів компанії WIX FILTERS ТА MANN-FILTER. Особливе місце в лекції зайняла інформація про продукцію компаній ТОВ«МАНН+HUMMEL» та ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна»,та представлені зразки сучасн их фільтрувальних систем WIXFILTERS та MAHH FILTER.

 

 

Олег Продеус детально охарактеризував особливості конструкції, технічні характеристики та функціональні можливості фільтрів різного системного призначення. Актуальною була інформація про широку номенклатуру фільтрів для легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської та лісогосподарської техніки, кар’єрної та важкої будівельної техніки. Це розширює можливості їх використання в різних галузях аграрного виробництва, лісового комплексу та будівництва. 

 

 

Особливе місце в доповіді лектора,Олега Продеуса зайняли матеріали, що присвячені використанню результатів досліджень науково-дослідних лабораторій ТОВ «МАНН+HUMMEL» та ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна .

 

Для студентів магістратури цікавою була інформація про систему вибору та постачання фільтрів автотракторної техніки для формування  системи технічного обслуговування та підвищення надійності. Саме за рахунок вибору якісних фільтрувальних систем, дотримання періодичності їх заміни є можливість забезпечити надійність сільськогосподарської техніки.

 

 

 

Студенти магістратури та колектив кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну щиро вдячні лектору, керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус за надану можливість отримання нових знань з експлуатації, технічного обслуговування і ремонту техніки.

 

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки,
 гарант програми «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»,
Банний О.О., 
доцент кафедри надійності техніки, 
Павло Попик, 
доцент кафедри надійності техніки, ведучий викладач,



 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook