Пройшла відкрита лекція доцента кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин Людмили Кави.

15 лютого 2023 року
  14 лютого 2023 р. відбулася відкрита лекція доцента кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин, кандидата сільськогосподарських наук Людмили Кави. Лекція була призначена для студентів першого року навчання спеціальності 202 «Захист і карантин рослин», ОС "Магістр" з дисципліни Управління чисельністю комах-фітофагів, тема: "Управління чисельністю комах-фітофагів у посівах кукурудзи". 
 
  Лекція відбулася у дистанційному форматі в додатку Google Meet. Під час лекції були розглянуті питання визначення видового складу фітофагів кукурудзи та визначення домінантних видів, організації моніторингу посівів кукурудзи на появу шкідників та визначення строків проведення і стратегії вибору захисних заходів (хімічних, біологічних).
 
  На відкритій лекції був присутній в.о. завідувача кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин професор Микола Доля, відповідальна від факультету захисту рослин, біотехнологій та екології доцент Оксана Сикало та всі викладачі кафедри.
  Після проведення лекції було проведено її обговорення, провідні НПП кафедри вказали, що лекція прочитана на високому науковому і методичному рівні з використанням сучасних елементів подачі інформації.
 

Людмила Кава, доцент
кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook