На кафедрі педагогіки продовжується активна профорієнтаційна робота

16 лютого 2023 року

Сьогоднійшій день, 15 лютого 2023 року, в аспекті профорієнтаційної роботи, став вдалим. Викладачами кафедри педагогіки професором Оксаною Васюк та доцентом Лесею Маценко проведено онлайн захід у Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.

Метою цієї зустрічі стала допомога випускникам загальноосвітнього закладу вирішити проблему вибору майбутньої професії та закладу вищої освіти. Змістовною була розповідь про гуманітарно-педагогічний факультет університету, фахівців, яких він готує, зокрема ОПП «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології». Учні школи були детально ознайомлені з вимогами до вступників, де працюють майбутні «бакалаври з професійної освіти», які підрозділи входять до структури університету тощо.

Демонструючи презентаційний матеріал, науково-педагогічні працівники надали випускникам школи, учням 11 класу, цікаву інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України: розташування навчальних корпусів та гуртожитків, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність студентів, військову кафедру тощо.

Особливу увагу гості приділяли висвітленню активного та насиченого студентського життя: наукових конференцій та тематичних семінарів, яскравих концертів, дискотек та виступів, різноманітних конкурсів і спортивних змагань, цікавих екскурсій та пізнавальних бесід тощо.

Увага учнів була прикута до інформації про підготовчі курси, які існують у закладі вищої освіти та олімпіаду для вступників.

Учні були запрошені на День відкритих дверей нашого факультету, який відбудеться 25 лютого 2023 року та взяти участь у студентсько-учнівській науково-практичній конференції, яка відбудеться на кафедрі педагогіки в березні 2023 року.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі з учнями директору школи Віті Петрівні Лисенко, заступнику з виховної роботи Тетяні Миколаївні Бакун та класному керівнику випускового класу Наталії Олександрівні Іщенко.

 

Професор кафедри педагогіки
Васюк Оксана Вікторівна,
доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook