Презентація спеціальностей «Туризм» та «Готельно–ресторанна справа» для майбутніх абітурієнтів

15 лютого 2023 року

       

  Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму провели профорієнтаційну зустріч щодо вибору майбутнього освітнього шляху з учнями 10 та 11 класу Гатненського ліцею Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області. Учні мали нагоду познайомитись з діяльністю Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема, навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму.
  Завідувач кафедри Інна Левицька, доктор економічних наук, професор ознайомила майбутніх абітурієнтів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», структуру навчального плану, умови вступу та перспективи працевлаштування, а доцент Ірина Кудінова, зосередила увагу на специфіці навчання за спеціальністю 242 «Туризм», представила зміст даної освітньої програми та розповіла про широкі можливості закордонного стажування та працевлаштування.
 
 При зустрічі було наголошено про наявність належної матеріально-технічної бази та співробітництво з туроператорами і туристичними агенціями, а також сучасними закладами готельно-ресторанного господарства, представлено наукові та туристичні гуртки кафедри, а також про застосування своїх наукових, спортивних та творчих здібностей у різноманітних заходах в університеті. Закцентовано увагу на можливості навчання на підготовчих курсах та на кафедрі військової підготовки і отримання військового звання, а також здобуття другої вищої освіти.
  Під час дискусії абітурієнти цікавилися умовами вступу, навчання і проживанням у студентському гуртожитку, на які отримали вичерпні відповіді. 
  Інна Левицька наголосила, що сьогодні був тільки початок спілкування, попереду ще День відкритих дверей, на який було запрошено випускників і батьків. На кінець були надані контакти для отримання більш повних відповідей на усі питання, що будуть виникати під час вибору місця навчання.
 Дякуємо керівництву Гатненського ліцею, зокрема завучу з виховної роботи Оксані Петрівні Євтушенко, за організацію профорієнтаційної зустрічі, можливості живого спілкування з абітурієнтами та налагодження співробітництва.
  Навчання в НУБіП – захоплюючий процес пізнання. Завдячуючи ЗСУ студентське життя насичене, цікаве та різнобарвне. Тож чекаємо Вас в стінах нашого славетного університету. До зустрічі!
 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook