ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 2 ГРУПИ 3 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

16 лютого 2023, 7:00

     Відповідно до наказу ректора від 22.11.2022 р. № 897 «Про затвердження графіка освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчальний рік» та розпорядження декана факультету від 31.01.2023 р. № 24 на факультеті ветеринарної медицини з 6 лютого 2023 р. організовано розпочато навчання здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 1-5 курсів у дистанційному форматі.

На кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, була проведена організаційно-виховна година зі студентами 3 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини. Під час зустрічі основна увага була акцентована на навчальний процес в умовах воєнного стану, студенти ознайомилися з графіком навчального процесу, розкладом занять.
У спілкуванні з групою було приділено увагу ряду проблем з повсякденного життя студентів: стану здоров’я та особливостей профілактики вірусних хвороб. Найважливішим питанням було здобуття освіти в умовах дистанційного навчання, а саме: з відповідальністю відвідувати заняття, бути активним учасником освітнього процесу. Студентам-контрактникам була доведена інформація щодо сплати за навчання. Були обговорені питання про стан проживання у гуртожитку, приділена увага студентам які знаходяться за кордоном та студентам які мешкають у Києві та Київській області. Були розглянуті і інші питання, які виникали у студентів.
Олена Журенко,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М.Ф. Гулого

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook