НАУКОВА РАДА НДІ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ У 2023 РОЦІ

17 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Новий календарний рік члени наукової ради НДІ здоров’я тварин розпочали з розгляду результатів дисертації здобувача наукового ступеня доктора філософії Івана Чеверди на тему: «Клініко-гематологічні показники, особливості метаболізму та якість м’яса гонадоектомованих півнів за різних термінів вирощування», науковий керівник - доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НААН України Захаренко Микола Олександрович.

   Після доповіді здобувача заслухали виступ наукового керівника та рецензентів: доктора ветеринарних наук, професора Дмитра Засєкіна та доктора ветеринарних наук, професора Ольгу Якубчак.

 

   В обговоренні дисертації взяли участь члени наукової ради Микола Цвіліховський, Володимир Костюк, Віктор Томчук, Сергій Голопура, які відмітили актуальність обраної теми досліджень, наукову і практичну цінність дисертації, високо оцінили професійний рівень здобувача. У виступах рецензентів та учасників дискусії було запропоновано рекомендувати дисертаційну роботу Івана Чеверди до розгляду в спеціалізованій вченій раді. Рішення було прийнято одноголосно.

   Також на цьому засіданні було розглянуто та затверджено плани роботи наукової ради, Ради молодих вчених та Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин на 2023 рік.

Ганна Козловська, секретар наукової ради
НДІ здоров’я тварин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook