НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ

16 лютого 2023, 16:11

15 лютого 2023 року на засіданні кафедри організації підприємництва та біржової діяльності у змішаному форматі з використанням платформи  Zoom відбулась атестація аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».

Захід розпочав завідувач кафедри проф. Ільчук М.М., який наголосив на основних моментах проходження процедури атестації.

 

Аспіранти звітували про виконання складових освітньо-наукової програми доктора філософії, зокрема, про складені іспити, стан підготовки дисертаційного дослідження, висвітлення та апробацію його результатів у наукових статтях, матеріалах конференцій, семінарів,  круглих столів тощо.

Така форма роботи є надзвичайно важливою, оскільки окрім контролю, через надання конструктивних порад, акцентуванні на пріоритетних і актуальних векторах дослідження сприяє вирішенню проблем, які виникають перед здобувачами у процесі їх наукового пошуку. 

 

За результатами проведеного заходу доповіді аспірантів оцінено позитивно, звіти схвалено, що також є свідченням  успішної та злагодженої роботи здобувачів і наукових керівників. Аспірантів атестовано та рекомендовано для подальшого навчання в аспірантурі.

На засіданні також було заслухано інформацію доцента Андросовича І.І. про проведення профорієнтаційних заходів у Новочорторийському технолого-економічному фаховому коледжі. 

 

Бажаємо аспірантам наснаги,  успіхів і наукових звершень !

 

 

О. Томашевська,

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook