Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого щиро вітає з ювілеєм – завідувача навчальної лабораторії Гудзь Тетяну Анатоліївну

17 лютого 2023 року

 

Гудзь Т.А. має загальний стаж роботи в Національний університет біоресурсів і природокористування України 42 роки. Вона має дві вищі освіти, користується заслуженим авторитетом у співробітників і студентів. Зарекомендувала себе як добросовісний, висококваліфікований, відповідальний працівник. У 1980 році Гудзь Т.А. закінчила середню школу №112 Голосіївського району м. Києва. У серпні 1980 року розпочала свій трудовий шлях в Інституті ветеринарної медицини НААН, потім продовжила працювати в Українській сільськогосподарській академії на посаді лаборанта кафедри ботаніки.
З 1986 року обійняла посаду старшого лаборанта кафедри фізіології тварин, і з 2014 року стала завідувачем навчальної лабораторії кафедри фізіології та патофізіології тварин, а з 2017 року по теперішній час – завідувачем навчальної лабораторії кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого.
Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого щиро вітає Вас, вельмишановна Тетяно Анатоліївно! Цього святкового дня бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення у всіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичимо, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення. Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія.

Щиро Вітаємо!

Від імені колективу кафедри завідувач, професор

Віктор Томчук
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook