Співробітниками кафедри лісівництва розпочато весняний семестр 2022-2023 н.р.

17 лютого 2023 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 В непростих умовах реалій нашого життя співробітники кафедри лісівництва приступили до занять в дистанційній формі з 6 лютого 2023 року згідно розкладу.
Викладачі кафедри приступили до навчального процесу, дотримуючись його графіку, за завчасно створеними онлайн-посиланнями, ознайомлені з Тимчасовим порядком дій учасників освітнього процесу щодо організації навчальних занять у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у місті Києві.

Усі заняття проводяться з використанням ресурсів Webex, Zoom, Google Meet та електронних навчальних курсів університетського порталу Elearn на яких розміщено лекційні матеріали, практичні та самостійні роботи, методичні, відео та інші додаткові матеріали.

Передбачено, що для студентів на дистанційному навчанні заняття за розкладом відбуваються у онлайн-форматі з використанням Webex, Zoom, Google Meet, практичні завдання, завдання до семінарських занять, проміжні контролі та самостійна робота організовуються через засоби електронних навчальних курсів на порталі Elearn, «хмарні» технології Google.

За результатами моніторингу відвідування занять явка студентів на заняття склала в середньому 80%, незважаючи на нестабільність електропостачання у різних регіонах України.

 

Завідувач кафедри лісівництва Наталія ПУЗРІНА

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook