Чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації: конкурсні питання

17 лютого 2023, 14:10

 16 лютого 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло очно в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Савицька І.М., яка була головою засідання та розпочала його з конкурсного питання.


  Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виноситься питання про обрання за конкурсом на заміщення вакантної посади завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації. На цю посаду були подані документи в.о. завідувача кафедри Культенко В.П. Було заслухано звіт з роботи, основні показники наукової, науково-методологічної роботи, стан підвищення кваліфікації, стажування, особистий рейтинг та публікації у виданнях, що індексуються в Scopus, Web of Science, Google Scholar. Також, відбулося обговорення кандидатури Культенко В.П. на заміщення нею посади завідувача кафедри, в якому взяли участь викладачі кафедри, а саме Супрун А.Г., Горбатюк Т.В, Додонова В.І., Максюта М.Є., Кичикрук Т.В., Кравченко А.Г. та Гольцов А.Г., які висловили однозначну підтримку Валентині Павлівні відмітили її високі професійні, наукові та людські якості.


  Голосування на заміщення вакантних посад відбувалося таємно з дотриманням умов визначених нормативних документів в університеті. За результатами таємного голосування щодо обрання кандидатури на посаду завідувача кафедрою на конкурсній основі кафедра філософії та міжнародної комунікації одноголосно прийняла рішення про рекомендацію Культенко В.П. на посаду завідувача кафедрою філософії та міжнародної комунікації.


  Інна Миколаївна привітала Валентину Павлівну з результатами голосування та побажала успіхів у голосуванні сьогодні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету.


  Ще одним питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри, це питання про підготовку до конференції до 125-річчя Університету. Були заслухані звіти про поточну роботу професора Максюти М.Є. та доцента Матвієнко І.С., які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.
  Також на порядку денному стояло питання профорієнтаційної роботи. Популяризуємо в соціальних мережах консультаційно-підготовчі курси, олімпіаду для вступу, спеціальності ГПФ, зокрема і спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook