Олександра Корзаченко: факультет ветеринарної медицини – найкращий варіант для навчання!

19 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   - Представтесь, будь ласка, та розкажіть про себе?
   - Мене звати Олександра Корзаченко, мені 17 років, проживаю в місті Київ, навчаюся у випускному класі гімназії «Києво-Могилянський колегіум».
   - Скажіть, будь ласка, що вплинуло на Ваш вибір спеціальності «Ветеринарна медицина»?                   
   - Із самого дитинства я завжди цікавилася тваринами, постійно дивилася різноманітні передачі про них, а на вулиці не могла просто пройти повз котика чи собачку. У 10 років вже розуміла, що хочу бути ветеринаром. На щастя, мої батьки та друзі підтримали мій вибір.

   - Чому Ви вирішили обрати навчання саме в НУБіП України? Що Ви очікуєте від навчання?
   - Я вирішила обрати навчання саме в НУБІП України, адже я живу в Києві і цей університет буде найкращим варіантом для мене, а також це рішення підкріплюють поради моїх знайомих сюди вступити та їх позитивні відгуки про університет.
   - Чим Ви займаєтесь у вільний від навчання час?
   - У вільний для себе час, коли я не приділяю його навчанню, підготовці до мультипредметного тестування, зазвичай проводжу своє дозвілля з друзями, на тренуваннях або ж ходжу на стажування у ветеринарну клініку «4 лапи», де працюють чудові лікарі, які завжди раді навчити мене чомусь новому, а я натомість їм допомагаю в роботі.
   - Що б Ви порадили своїм колегам ‒ учням випускних класів?
   - Учням випускних класів я б порадила окрім, звичайно, того, щоб вони сумлінно готувались до екзаменів, щоб також не забували відпочивати від цього, приділяли час собі, рідним та друзям. Також вкрай важливо навчитися правильно організовувати свій час так, щоб не вигоряти. Ще я б порадила обирати майбутню професію, спираючись на власні бажання, а не на думки інших людей, бо це наше життя і ми маємо право проживати його так, як вважаємо за потрібне, саме ми.
   - Бажаємо вам, успішно скласти мультипредметний тест та чекаємо вас в лавах студентів нашого ветеринарного факультету!

Розмову вела к.вет.н., доцент кафедри
епізоотології, мікробіології і вірусології
Мельник Марія Василівна


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook