ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

17 лютого 2023 року

    17 лютого 2023 р., відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультету, відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Березовської Людмили Олексіївни з дисципліни «Основи біржової діяльності» для студентів економічного факультету, освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», на тему: «Теоретичні засади біржової діяльності».

  Лекція проведена в дистанційному форматі на платформі ZOOM за розкладом навчальних занять, відповідно до затвердженої робочої програми дисципліни та графіку освітнього процесу в НУБіП України на  ІІ семестр 2022-2023 н.р. для студентів денної форми навчання.

   Згідно плану лекційного заняття було розглянуто: сутність та класифікацію бірж; органи управління біржі; особливості та види біржового товару; економічну сутність біржової діяльності та біржового ринку; ознаки біржової торгівлі як однієї з форм організованого ринку та її учасників.

   

   Лекція супроводжувалась змістовним презентаційним матеріалом.

      На лекції були присутні: завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, доктор  економічних наук Ільчук М.М., гарант освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування», доктор економічних наук, заступник декана економічного ф-ту, доцент кафедри фінансів, Негода Ю.В., завідувач кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., заступник декана економічного ф-ту, к.е.н., доцент Нагорний В.В., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, кандидати економічних наук: Кириченко А.В., Томашевська О.А., Фурса А.В.

Студенти продемонстрували значну зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно включалися в обговорення актуальних питань та поставили високі оцінки викладачу в анкетах оцінювання лекцій студентами денної форми навчання.

Лекція доцента Березовської Л.О. сприяла активному обміну досвідом проведення дистанційних занять, проведена на високому науково-методичному рівні відповідно до заповнених викладачами анкет оцінювання якості проведення лекційного заняття.

 

 

Ольга Томашевська,

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook