Аспіранти кафедри земельного кадастру звітують

17 лютого 2023 року

 15 лютого на факультеті землевпорядкування відбулася чергова зустріч з аспірантами. Молоді науковці прозвітували про результати за всіма напрямами – написання дисертаційного дослідження, відвідування занять, самоосвіта, наукова діяльність, стажування та інші наукові й дослідницькі здобутки.
Розпочав захід декан факультету, професор Тарас Євсюков, який ознайомив присутніх зі складом атестаційної комісії, головою якої він є. Також до складу увійшли Професори Андрій Мартин та Ольга Дорош, доцентка Людмила Гунько – секретар комісії.
Очільник факультету нагадав етапи виконання дисертаційного дослідження аспірантів різних років навчання.

Олександр Замлинський (науковий керівник Мединська Н.В..) навчається в аспірантурі з листопада 2022 року, тому результати відповідні, затверджено тему, мету, завдання та інше. Комісія рекомендувала розпочати роботу над написанням публікацій з теми досліджень.Оксана Гюлтекін (науковий керівник Мединська Н.В.) активно проводить дослідження, незважаючи на перший рік навчання, має 5 фахових статей, 2 доповіді.

Гарант освітньої програми, професор Андрій Мартин, на завершення засідання зазначив, що особливість атестації аспірантів у цьому році полягає в тому, що вони будуть закінчувати підготовку за новими процедурами та вимогами. Так, всі аспіранти проходять звітування і представляють свої наукові дослідження у рамках науково-методичних семінарів, що об’єднують як наукових керівників, провідних вчених певних галузей наук, так і гарантів освітньо-наукових програм. В форматі дискусії та презентації наукових доробків аспіранти висвітлюють результати своєї діяльності протягом всього періоду роботи. Процедура попередньої експертизи наукових робіт випускників аспірантури проходить на Вченій раді НУБіП.
В результаті обговорення, усі учасники атестаційної комісії прийшли до висновку, що аспірантами за період навчання приділено належну увагу науковій роботі, а основні положення і висновки опубліковані у наукових фахових виданнях України, статтях у наукових періодичних виданнях інших держав, тезах доповідей і повідомлень на науково-практичних конференціях; аспірантами успішно виконано індивідуальні плани роботи.

В.о. завідувача кафедри земельного кадастру Наталія Мединська
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook