Колектив кафедри підтримав кандидатуру Миколи Малюка на посаду завідувача

18 лютого 2023, 19:21
ФВМ НУБіП України

   17 лютого 2023 року, було проведено засідання кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, на якому колектив кафедри заслухав і обговорив звіт «Про виконання цільових показників та перспективи розвитку кафедри» претендента на цю посаду Миколи Малюка.

   На засіданні були присутні декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура та заст. декана факультету Юрій Жук.

   Микола Малюк прозвітував про пророблену роботу кафедрою і виконання цільових показників під його керівництвом та перспективи розвитку кафедри на майбутні 5 років.

   Високу оцінку професійним і особистим якостям завідувача кафедри Миколи Малюка дали професор кафедри, академік НААН Анатолій Мазуркевич, доценти кафедри Володимир Ткаченко, Марія Куліда, старший викладач кафедри Тарас Савчук. Позитивно оцінили його роботу і декан факультету Микола Цвіліховський, директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура та заст. декана факультету Юрій Жук Вони вказали на значний прогрес кафедри на всіх напрямах діяльності і вагомий персональний вклад Миколи Малюка.

 

   За результатами таємного голосування, які оголосив голова лічильної комісії Анатолій Мазуркевич кафедра одноголосно висловила довіру своєму очільнику і рекомендувала його на посаду на наступний період.

   Вітаємо Миколу Олексійовича Малюка, і бажаємо міцного здоров’я, успіхів на посаді та мирного неба над головою.

Старший викладач кафедри,
Тарас Савчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook