Співпраця навчання, науки і виробництва – наша формула післявоєнної відбудови!

19 лютого 2023 року

       Незважаючи на військову агресію рф, Україна була і залишається потужною аграрною країною, і зрозуміло, що після перемоги престиж нашої країни буде тільки зростати. Тому дуже важливо саме зараз об’єднати зусилля, щоб ланцюжок: навчання-практика-наука-виробництво дійсно приносив позитивний результат. Одним з найперспективніших напрямків є синтез нових, екологічно безпечних препаратів. Саме тому, 15 лютого 2023 року на базі Іллінецького державного агарного коледжу відбувся науковий семінар, метою якого була диверсифікація впровадження сучасних методів землеробства в Україні для підвищення врожайності і стійкості рослин із застосуванням добрив нового покоління. І вдвічі приємніше, що до заходу долучилися і науковці нашої кафедри.
       З пленарною доповіддю виступала доцент Кравченко Ольга Олександрівна, а аспірант ІІ року навчання Чоботар В’ячеслав на вказаному науковому семінарі представив результати своїх польових дослідів.
       Одночасно було піднято питання профорієнтації щодо вступу на навчання на агробіологічний факультет НУБіП України.

 
 Отже сподіваємось, що результати наших досліджень дадуть змогу аграріям досягти успіху, пересічним українцям споживати екологічно безпечну продукцію, а випускникам коледжу – поступити на навчання на агробіологічний факультет нашого університету.

 

   Завідувач кафедри, 

                                          Володимир Копілевич

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook