Тенденції виробництва нішевих культур у полі зору науковців кафедри: практичний мітап

19 лютого 2023, 22:16

Умови сьогодення висувають нові виклики для науково-педагогічних працівників. Один із них – необхідність постійно підвищувати рівень професійних компетенцій і бути в курсі останніх трендів, які стосуються сфери діяльності. 14 лютого 2023 р. д.е.н. Тетяна Мірзоєва долучилася до практичного мітапу «Як заробляти на фундуку?». Тематика заходу викликала зацікавленість, оскільки Т. Мірзоєва досліджує питання економіки рослинництва загалом і виробництва нішевих культур, зокрема. Зацікавив і формат заходу – мітап, який нині відноситься до найбільш популярних варіантів неформального зібрання фахівців однієї сфери для обговорення актуальних проблем певної ніші та обміну знаннями. 

Які переваги вирощування фундука?  Які проблеми при вирощуванні фундука? Як реалізувати продукцію? Які є варіанти по переробці? – ці та багато інших актуальних питань були висвітлені спікером мітапу Тарасом Данилюком, ФОП Данилюк, який є одним із небагатьох аграріїв у нашій державі, що спеціалізуються на вирощуванні такої нішевої культури як фундук.
 
 
Захід, організований компанією Aggeek (АгроІнноваційнийКлуб), зібрав багатьох зацікавлених, пройшов у форматі «запитання – відповідь» і виявився досить інформативним.
Тетяна Мірзоєва
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook