Організаційно-виховна година зі студентами 12 групи 2 курсу ФВМ

21 лютого 2023, 8:05

20.02.2023 року куратором групи, доцентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кос’янчук Ніною Іваніівною проведено організаційно-виховну годину зі студентами 12 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини, спеціальності 212 « Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».
Куратор групи зазначила, що незважаючи на постійні перебої у електропостачанні, поганий мобільний та інтернет-зв'язок, часті повітряні тривоги студенти та науково-педагогічні працівники успішно провели два тижні навчальних занять у ІІ семестрі навчального року.
Були розглянуті питання, щодо відвідування занять, виконання лабораторних та самостійних робіт на ельорні, відповідно до розкладу, розглянуті поточні організаційні питання по’вязані з початком нового семестру і очного навчання.

 

Від старости групи залежить, яка атмосфера панує в колективі, які стосунки складаються між студентами і рейтинг групи. Про результати попередньої екзаменаційної сесії розповіла староста групи Бабюк Даша, яка зазначила про її успішну здачу і відвідування занять.
Ми працюємо разом організовано та наполегливо, кожний на своєму фронті. Незважаючи на всі труднощі навчаємося, розвиваємося і обов’язково переможемо. Наша сила у навчанні, наполегливості і вірі! Слава Україні!

 

 

Куратор групи Кос’янчук Н.І.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook